*Sterre gaat 14e jaar in!

 

Woensdag 1 oktober vierde kinderdagverblijf *Sterre haar 13e verjaardag voor en met alle kinderen. De verjaardag van *Sterre wordt elk jaar uitgebreid gevierd met feestelijke liedjes, *Sterrekoek, kadootjes en een verrassing voor de kinderen. 

Kinderdagverblijf *Sterre is het op één na oudste kinderdagverblijf in Baarn, heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en kan amper voldoen aan de vraag. 

Gebleken is dat er altijd behoefte bestaat aan kleinschalige kinderopvang, waarbij een constante kwaliteit van hoog niveau wordt geleverd. 

Deze kwaliteit uit zich in: 

  • continuïteit van het team (meer dan de helft van het team is al jaren aan het kinderdagverblijf verbonden, de locatiemanager Tanja is zelfs een begrip voor alle kinderen, ouders en grootouders bij *Sterre), 
  • tot aan sluitingstijd altijd minimaal twee leidsters op de groep, zodat één leidster de ouders te woord kan staan, terwijl de andere leidster zich volledig op de nog aanwezige kinderen kan richten,
  • kleinschaligheid en laagdrempeligheid met veel persoonlijke aandacht voor iedereen,
  • grote aandacht voor hygiëne,
  • verticale opbouw van de groep, kinderen kunnen tot aan de basisschool in eenzelfde groep blijven, er is dus geen onnodige wisseling van groep of leidster,
  • uitdagend spelaanbod zowel voor de kleinsten als voor de groteren en voor de kinderen die iets meer aankunnen. 

Kinderdagverblijf *Sterre organiseert regelmatig inloopavonden, zie voor de eerstvolgende inloopavond: www.kidscompanion.nl.

Voor informatie over kinderdagverblijf *Sterre, Verbindingsweg 3a, Baarn: www.kidscompanion.nl of tel.: 035 – 542 98 62 (Mirjam van Elsloo-Dizij)

Brug